Win de DVD van Hans en Grietje de musical

Deze prijsvraag is reeds gesloten!

Hans en Grietje de musical, gebracht door van Hoorne Theaterproducties, was vorig seizoen door heel het land te zien. Nederland genoot van het oude sprookje in een nieuw jasje. Niemand minder dan Linda Wagenmakers speelde de snoepheks. Wagenmakers stond naast een groot deel van het vaste van Hoorne team elke keer weer te knallen op het toneel. Ondanks dat de show niet meer in de theaters te zien is kunnen we er nogsteeds van genieten. De gehele show is namelijk vanaf nu te koop in de online theatershop van ‘van Hoorne Theaterproducties’.

Musical Reports mag in samenwerking met van Hoorne Theaterproducties één exemplaar van de DVD van Hans en Grietje de musical verloten!

Wat moet je doen om mee te loten? Stuur voor 1 augustus a.s. het antwoord op de volgende vraag samen met je naam en adres naar: redactie [@] musicalreports.nl.

De vraag is: Welke ex-Idols deelneemster (die al eerder in een van Hoorne-productie speelde) zal volgend seizoen in de nieuwe van Hoorne-voorstelling (namelijk “De gelaarsde kat”) te  zien zijn?

De gelukkige winnaar van de DVD krijgt in de week van 2 augustus persoonlijk bericht.

Let op: Incomplete e-mails worden niet in behandeling genomen. Alleen mensen met een Nederlands of Europees postadres kunnen mee doen. Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies