William Spaaij jonge Shaffy in musical Ramses

William Spaaij speelt de rol van de jonge Ramses in de gelijknamige musical over het leven van Ramses Shaffy. De biografische voorstelling gaat op 1 december 2011, exact twee jaar na het overlijden van de chansonnier, in première. Dat maakten Albert Verlinde en Roel Vente vrijdag bekend.

 

Voor de vertolking van Ramses op oudere leeftijd zoeken de producenten nog een tweede hoofdrolspeler. Spaaij (27) werkte samen met Liesbeth List in haar theatervoorstelling Piaf, waarin hij met haar het duet Sous le ciel de Paris zong. List is als artistiek adviseur bij de musical betrokken.

De musicalster won vorig jaar een Johnny Kraaijkamp Musical Award voor zijn hoofdrol in Footloose. Dit jaar won hij de prijs voor zijn vertolking van Bert de schoorsteenveger in Mary Poppins.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies