Inside out: Cindy en Vincent in concert

Cindy Bell en Vincent de Lusenet zingen een diversiteit aan modern musical –en pop repertoire met een lach en een traan, onder muzikale begeleiding van pianist Joni van Rossum. Cindy Bell was afgelopen seizoen nog te zien in Hairspray in de rol van Penny, en zal aankomend seizoen gaan spelen in Legally Blonde. Vincent de Lusenet was afgelopen seizoen te zien in The Full Monty in de rol van Martin, waar voor hij onder scheiden werd met een Johnny Kraaijkamp musical award. Aankomend seizoen zal hij te zien zijn in Petticoat.

Data: maandag 28 juni en don derdag 1 juli, 20:30 uur Exclusief in Het Fijnhouttheater te Amsterdam. Entrée: €10,-

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies