‘Een leven zonder jou’ ziet het levenslicht

18  juni 2010 werd de cast van de musical ‘Een leven zonder jou’ in het M-Lab aan de Nederlandse en Vlaamse pers voorgesteld. Marleen van der Loo, Pieter van Nieuwenhuyze en Lotte Geertsma zullen samen de cast van de voorstelling ‘ Een leven zonder jou’ vormen.

Marleen van der Loo is bekend van haar rollen in Mamma Mia!, Footloose, Evita, Ciske de Rat en vele andere shows. Ze zal de rol van Roos gaan spelen. Haar zoon Wim zal gespeeld worden van Pieter van Nieuwenhuyze die in Nederland vooral bekend is geworden als understudy Marius in Lés Miserables. Tenslotte zal Lotte Geertsma de rol van Iris spelen. Lotte Geertsma zal hopelijk volgende week afstuderen aan het Rotterdams Conservatorium en heeft de rol van Cornelia gespeeld in Rembrandt. Musical Reports sprak met Marleen van der Loo en Lotte Geertsma over hun aandeel in ‘Een leven zonder jou’.

Wat: Een leven zonder jou
Wie: Marleen van der Loo, Pieter van Nieuwenhuyze en Lotte Geertsma
Wanneer: 18 juni 2010
Waar: M-Lab, Amsterdam
Door: Sebas Verboom & Jouke van Buuren

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies