Vampieren geland in Antwerpse Stadsschouwburg

Op 26 juni bracht Hans Peter Janssens, samen met zijn collega-vampieren drie songs uit de musical Dans der vampieren. Zowel Vlaamse als Nederlandse musicalliefhebbers stroomden massaal toe. Naast de muzikale voorproefjes werd er in een talkshow setting een beeld geschetst van deze voorstelling. Hierbij kwamen de producent, de regisseur en enkele castleden waaronder Hans Peter Janssens en Anne van Opstal aan het woord. Musical Reports was hierbij aanwezig en maakte een videoreportage. In afwachting op de volledige reportage ziet u hier een compilatie van de drie optredens: ‘Een duisternis zo zwart’, ‘Door begeerte verteerd’ en ‘Dans der Vampieren’.

‘Dans der Vampieren’ is het hersenspinsel van de bekroonde cineast Roman Polanski en daarom geen doorsnee-musical. ‘Dans der Vampieren’ is anders, door zijn unieke combinatie van humor, horror, romantiek en pure onversneden rock ‘n roll. Kan niet anders, als je weet dat Jim Steinman, het brein achter Meatloaf en Bonnie Tyler, de muziek maakte. In juli starten de repetities voor de musical ‘Dans der Vampieren’, die op 9 september 2010 in première gaat.

Wat: Dans der Vampieren
Wie: Oa. Hans Peter Janssens, Anne van Opstal, Sébastien De Smet, Goele de Raedt
Wanneer: 26 juni 2010 (presentatie)
Waar: Stadschouwburg, Antwerpen
Door: Sebas Verboom 

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies