Cindy Bell en Vincent de Lusenet keren zichzelf Inside out

Op 28 juni 2010 vond in het Fijnhout theater te Amsterdam de eerste opvoering plaats van Inside out. In dit kamerconcert zingen Cindy Bell (oa. Footloose en Hairspray) en Vincent de Lusenet (oa. Honk en The full monty) een diversiteit aan modern musical –en pop repertoire onder muzikale begeleiding van pianist Joni van Rossum. Songs uit bekende en minder bekende musicals als; Next to normal en Follies passeren de revue. Maar daarnaast worden we ook getrakteerd op moderne popsongs van bijvoorbeeld Adam Lambert. In deze voorstelling, die een ruim uur duurt wordt gelachen maar ook zeker ontroerd. Inside out is nog te zien op 1 juli 2010 in het Fijnhout theater in Amsterdam.

Musical Reports maakte een reportage. In deze tweedelige videoreportage ziet u exclusieve beelden van de voorstelling en het interview dat wij hadden met Cindy Bell, Vincent de Lusenet en Joni van Rossum.

Wat: Inside out
Wie: Cindy Bell, Vincent de Lusenet & Joni van Rossum
Wanneer: 28 juni 2010
Waar: Fijnhout theater, Amsterdam
Door: Saskia Ebbing, Jouke van Buuren & Sebas Verboom

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Deel 1

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Deel 2

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies