Mary en Bert onthullen zomers geveldoek in Madurodam

De hoofdrolspelers van de musical Mary Poppins, Noortje Herlaar en William Spaaij, onthulden gister het nieuwe zomerse geveldoekje op de miniatuur replica van het FORTIS Circustheater in Madurodam. Mary Poppins is namelijk sinds april exclusief te zien in het FORTIS Circustheater in Scheveningen. Tevens werd vanuit deze miniatuur replica voor het eerst de muziek van het castalbum van Mary Poppins ten gehore gebracht, welke afgelopen vrijdag de nummer twee positie behaalde in de Nederlandse Album Top 100. Om het zomerse gevoel compleet te maken deelden Noortje Herlaar en William Spaaij ijsjes uit aan de bezoekers van Madurodam.

Wat: Mary Poppins
Wie: Noortje Herlaar en William Spaaij
Wanneer: 30 juni 2010
Waar: Madurodam, Den Haag
Door: Monique Hoffmann

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies