Van Hoorne team brengt nieuwe CD uit

Eindelijk is het zover, na maanden van voorbereiding ligt de nieuwe CD van New Classic Quartet vanaf september in de winkels. Onder de titel ‘Friends’ brengen de vier heren een nieuwe licht klassieke CD uit.  De groep bestaat uit Marcel Smid, Roy van den Akker, Bart Mijnster en Michael van Hoorne. Op deze nieuwe CD staat onder andere het eigen nummer: ‘Friends’, dat door de heren zelf werd geschreven. Ook kunt u genieten van ‘You raise me up’, ‘Volare’, ‘Because we believe’ en een prachtige Piaff medley. Tevens zingen de heren een klassieke versie van het nummer ‘Somebody to Love’ van Queen en wordt ‘I can’t help falling in Love’ van Elvis op een prachtige manier gebracht op deze nieuwe CD. Vanaf heden is de CD te bestellen in de webshop van Van Hoorne Theaterproducties.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies