De laatste zondag in het park met Koen

Vandaag wordt in het M-lab in Amterdam alweer de laatste voorstelling van A Sunday in de Park with George gespeeld. Deze voorstelling zal extra bijzonder zijn omdat Jeroen Phaff door omstandigheden helaas niet kan spelen, en hij daarom vervangen wordt door Koen van Dijk.

A Sunday in the Park with George is gebaseerd op het leven van de Franse kunstschilder George Seurat (uitvinder van het pointillisme) en zijn bekendste werk Un dimanche après-midi à l’Île de la Grande Jatte (oftewel Een zondagmiddag op het La Grande Jatte eiland).  In de voorstelling komt het schilderij met pointillistische, staccatomuziek tot leven en zien we hoe onmogelijk het kan zijn de juiste keuzes in het leven te maken.

A Sunday in the park with George wordt gespeeld door: Alex Klaasen als George en Elise Schaap als Dot. Verder met Rianne Botma, Florens Eykemans, Anne-Marie Jung, Marika Lansen, Boy Ooteman, Imke Smit, Rop Verheijen, Mark de Waal, Marlies de Waard en..vandaag ook door Koen van Dijk!

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies