Verhitte musical cocktail battle Utrecht

De cast van de musicals MAMMA MIA! en All Shook Up- Love Me Tender gingen op 1 juli de strijd met elkaar aan tijdens de zomerse cocktail battle op het terras van café Hofman in Utrecht. Een cocktailwedstrijd waarbij onder leiding van Ara Carvallo – Head bartender Lucas Bols- een MAMMA MIA! Mojito en een All Shake Up cocktail bereid moesten worden. Tommie van All Shook Up werd de winnaar! All Shook Up-Love Me Tender staat vanaf 6 juli nog één week in de Stadsschouwburg in Utrecht. MAMMA MIA! is vanaf 20 juli voor de allerlaatste keer te zien in het Beatrix Theater in Utrecht.

Wat: Mamma Mia! & All shook up- Love me tender
Wie: Oa. Anouk van Nes, Lone van Roosendaal, Robin van den Akker & Harry Slinger
Wanneer: 1 juli 2010 (event)
Waar: Utrecht
Door: Robin Streppel

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies