Marjolijn Touw gestopt in Mary Poppins

Marjolijn Touw speelde tot gister de rol van Miss Andrew; de verschrikkelijke nanny. Ze speelde gister haar laatste voorstelling en de rol zal vanaf vandaag gespeeld worden door Lucia Meeuwsen. Marjolijn Touw zal volgend seizoen te zien zijn in de nieuwe musical Petticoat.

Mary Poppins is de ontwapenende maar ook komische nanny van de familie Banks die beschikt over opmerkelijke talenten. In haar bijzijn verandert iedere gebeurtenis in een wonderlijk avontuur waarmee ze zorgt voor een hartverwarmende, magische en eigentijdse musical. Mary Poppins verschijnt en verdwijnt op onnavolgbare wijze met haar vliegende paraplu en een betoverde reistas vol spectaculaire verrassingen. Met haar uitbundige levensvreugde laat zij de familie Banks en de toeschouwers zien, dat het geluk dat je met elkaar deelt in de gewoonste dingen te vinden is. Alles kan als je er zelf maar in gelooft. Mary Poppins is exclusief in het Circustheater te Scheveningen te zien.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies