Spamalot lanceert ‘debiele’ website

De geboorte van Maria Vuvuzela, het grote ontdopingslied, het WK Hotdogeten en de acties van de Ridders van Ni. Dat en meer debiel nieuws staat vanaf nu op de gloednieuwe site www.spamalot.be. De inhoud of het gebrek eraan wordt bepaald door Koning Arthur. Vaste onderbetaalde reporters zijn de Ridders van de Ronde Tafel. Af en toe zijn er ook bijdragen van de nog armere freelancers als de Zwarte Ridder en de Dame van het Meer.

De site www.spamalot.be wil mensen meesleuren op het pad van de absurde humor van de musical Spamalot, van regisseur Stany Crets, gebaseerd op de film Monty Python and The Holy Grail.  Zo is er een blog ‘The Spamalot Gazette’ waarin binnenkort ieder nieuwtje in de making off Spamalot gecommuniceerd wordt. Als het paard van Koning Arthur hitsig staat, als de Lancelot zijn nieuw harnas test, de meisjes van het meer het Finse Vis Schlapperslied zingen en God stemproblemen heeft, zal u het geweten hebben. Maar welk slecht nieuws de ridders ook overvalt, de boodschap is telkens dezelfde: “always look on the bright side of life.”

Ook onderdanen can go Monty en kunnen de gekste hersenspam –en zwam kwijt op ‘The Spamalot Gazette’. Niet uitspreken als ‘gazet’ trouwens maar als ‘gazetTE!’

Tot slot even melden dat u op www.spamalot.be ook terecht kan voor echt en serieus nieuws. Zo worden binnenkort de hoofdrolspelers bekendgemaakt van de musical. Het bonte gezelschap zal zich midden augustus kenbaar maken op Montypythoniaanse wijze ergens in Antwerpen….

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies