Daendels slaat toe in Deventer!

Daendels is de nieuwe Nederlandse musical die op een kar door Overijssel trekt. Beeldenstorm bracht samen met de provincie Overijssel het theatergezelschap Les Saltimbanques op de been. Dit gezelschap onder leiding van Hendrik Buitenburg (Simon Zwiers) voert op pleinen en festivals het verhaal van Herman Willem Daendels op. Daendels is een volksheld uit de geschiedenis van Overijssel. Naast het verhaal wordt het publiek ook geconfronteerd met de dagelijkse gang van zaken van dit rommelige maar ontzettend gezellige gezelschap. Na afloop van één van de voorstellingen in Deventer sprak Musical Reports met Sokkel Wambuis (Theun Plantinga), Hendrik Buitenburg (Simon Zwiers) en Maaike Vleugellam (Roos van der Waerden). Daarnaast ziet u in deze reportage exclusieve beelden van de voorstelling.

Wat: Daendels
Wie: Oa. Theun Plantinga, Simon Zwiers, Joël de Tombe en Roos van der Waerden
Wanneer: 14 juli 2010 (reguliere voorstelling)
Waar: Brink, Deventer
Door: Sebas Verboom

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies