Grootse Jesus Christ Superstar in Winterswijk

Stel je voor: Jesus Christ Superstar, Een Steengroeve in Winterswijk op een diepte van 30 meter en de kalklagen rondom zijn meer dan 240 miljoen jaren oud. 3000 mensen per avond aan publiek, en dus groter dan dan het Circustheater in Scheveningen, Produktieleider Ruud van den Berg, organisator van o.a. Symphonica in Rosso, Geluidsontwerper Jeroen ten Brinke, De geluidsman van alle Joop van den Ende producties Regisseur Jasper Korving, regisseert oa de Sinterklaasvieringen van het koninklijkhuis met Bram van der Vlugt en De Vlaggenparade in Nijmegen

Meer dan 300 mensen die in beeld meewerken aan deze productie: Meer dan 130 zangers waaronder kinderkoor van 30 kids, 60 orkestleden inclusief band, dansgroepen, figuranten, herdershonden, een ezel, vuurwerk, etc. nog eens 300 man achter de schermen, Festivalterrein bij het podium en natuurlijk nog veel meer op 12, 13, 14 en 15 augustus 2010.

Dit alles staat garant voor een onvergetelijke mooie avond in de Steengroeve in Winterswijk! Voor meer kijk je op de site:  www.steengroevetheater.nl

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies