All shook up met Jasper Kerkhoff en Joane Telesford

Met nog minder dan een week te gaan loopt de tour van Love me tender / All shook up op zijn einde. Op de valreep zag Musical Reports Jasper Kerkhoff in de rol van Chadd (oorspronkelijk gespeeld door René van Kooten) en Joane Telesford in de rol van Sylvia (oorspronkelijk gespeeld door Erica Young).

Wat: All shook up / Love me tender
Wie: Oa. Brigitte Heitzer, Jasper Kerkhoff, Joane Telesford & Fred Butter
Wanneer: 12 juli 2010 (reguliere voorstelling)
Waar: Nieuwe Luxor, Rotterdam
Door: Sebas Verboom

Het belangrijkste thema in de voorstelling All shook up / Love me tender is zonder twijfel de liefde. Bijna elk personage krijgt er in de voorstelling dan ook mee te maken. Ondanks dat Plato zei dat je het hoofd erbij moet houden, verliest Nathalie haar hoofd door de komst van Chad. Ze raakt volledig van slag -net als de rest van de stad.

Deze wilde rocker werd vandaag gespeeld door Jasper Kerkhoff. Kerkhoff swingt als Chad. Hij is soepel in de heupen en de zangpartijen liggen hem goed. Zijn stem klinkt zo nu en dan rauw, wat zijn vertolking ten goede komt. Ook met de komische timing van Kerkhoff zit het goed. De scène waarin hij ontdekt iets te voelen voor een verboden liefde zorgt voor golf van gegniffel en gelach in de zaal. Gezegd mag worden dat Kerkhoff overtuigt met spel en zang. Door het fysieke voorkomen van Kerkhoff boet hij helaas iets aan overtuigingskracht in. Kerkhoff is fysiek niet zo imponerend als René van Kooten. Dit is vooral duidelijk in de eerste scène waarin Kerkhoff indruk probeert te maken op Dennis. Gelukkig maken zijn spel en zang dit volledig goed.

Joane Telesford neemt de laatste speeldagen de rol van Erica Young (Sylvia) over die verstek moet laten gaan in verband met een blessure. Telesford maakt van Sylvia een krachtige vrouw met een warm hart. Haar stem is krachtig en vol emotie. Het spel van Telesford is puur en weet binnen deze feelgood musical te ontroeren.

Over de voorstelling schreef Musical Reports eerder: All shook up / Love me tender is een zoete voorstelling met swingende muziek. VIP’s mogen dan verliefd zijn in een wippie, het is bijna onmogelijk om na deze voorstelling zonder een verliefd gevoel de zaal te verlaten! De cast maakt deze productie, allen zijn zij stuk voor stuk sterk in hun performance. Voor een gezellige avond ongecompliceerd vermaak is All Shoop Up/Love me Tender zeker een aanrader.

Lees hier de recensie die Musical Reports naar aanleiding van de première schreef: Love me tender, flinterdun verhaal en sterke cast

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies