Repetities ‘Dans der Vampieren’ zijn gestart

De repetities voor Dans der Vampieren zijn gestart. Twi-hards kunnen binnenkort ook terecht in de theaterzaal Vanaf vandaag worden de tanden geslepen voor de ultieme ‘Dans der Vampieren’, waarin een frêle jong meisje in zwijm valt voor een imposante vampier. Een romance die veel slachtoffers eist. Er wordt gebeten en gehapt dat het een lieve lust is. Twilight-fans kunnen binnenkort dus van de cinemazaal naar de Antwerpse Stadsschouwburg verhuizen.

Hans Peter Janssens, de man van de 2000 ‘Les Misérables’ in Londen, komt speciaal terug naar Vlaanderen voor deze rol van de door een ontembare begeerte gekwelde vampier. Zijn grootste rol sinds ‘The Phantom’ hier in Antwerpen. Hij is al jarenlang fan van de muziek van de musical: de songs zijn geschreven door Meatloaf-componist Jim Steinman, de Richard Wagner van de rockmuziek. Naast Hans Peter Janssens zien we nieuw jong bloed in de musical met Anne(ke) Van Opstal. Andere hoofdrolspelers zijn Sebastien De Smet, Frank Hoelen, Niels Jacobs, Lulu Aertgeerts en Goele De Raedt. Cornelius Baltus leidt deze mega-productie met een cast van een 40-tal artiesten in goede banen.

Baltus is de rechterhand van de cineast Roman Polanski, uit wiens brein de musical ‘Dans der Vampieren’ is ontsproten. Al 13 jaar lang lokt deze productie in het buitenland volle zalen. Het is nu de eerste keer dat ‘Dans der Vampieren’ in het Nederlands wordt gebracht. Dans der Vampieren gaat in première op 9 september en speelt tot eind oktober. Musical Reports was al aanwezig bij het eerste voorproefje. Daarvan vind je HIER de videobeelden.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies