Dank je voor de liedjes, Mamma Mia!

Gisteravond was het dan zover: de allerlaatste Mamma Mia! in het Beatrix theater te Utrecht. Ook bij de laatste voorstelling ging zoals altijd het dak eraf, met bij deze laatste avond een daverend applaus voor de gehele cast en crew die op het podium werden geroepen. Dagelijks waren er zo’n 65 mensen betrokken bij Mamma Mia!, samen hebben zij deze musical tot een ongelofelijk succes gemaakt. Musical Reports nam in een vol Beatrix Theater afscheid van Mamma Mia! en bedankt de voorstelling voor alle Abba muziek.

Wat: Mamma Mia!
Wie: o.a. Lone van Roosendaal, Anouk van Nes, Robin van den Akker, Elise Berendsen
Wanneer: 25 Juli 2010 (Laatste voorstelling)
Waar: Beatrix Theater, Utrecht
Door: Jouke van Buuren

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies