Fotoreportage Merlijn de Musical

Merlijn de tovenaar, wie kent hem niet? In het Zuiderpark in Den Haag werd op 30 juli jl. door de kinderen van het NME de première van Merlijn de Musical opgevoerd. De weergoden waren ons gelukkig goed gezind, dus dat beloofde in ieder geval al iets goeds!

Wat: Merlijn de Musical door NME Kids
Wie: o.a. Donny de Koning, Laura Bakker, Britt van Tooren e.a.
Wanneer: 30 juli 2010 (première)
Waar: Openluchttheater Zuiderpark in Den Haag.
Door: Monique Hoffmann

Nimuë (Laura Bakker) is een soort rode draad door het leven van Merlijn (Donny de Koning). Dit begint al bij de opdracht aan Quinlen om Merlijn op te voeden en te leren toveren. Merlijn groeit op en krijgt van Nimuë de opdracht een koning te zoeken met een zuiver hart. Die ene koning die de oude wereld zal redden! Vele koningen (en één koningin: Vortigern, gespeeld door Aisha Busstra) komen voorbij. In de zoon van Koning Uther (Niek van der Deijl) denkt Merlijn de ware koning te hebben gevonden. Deze koning, Arthur genaamd (Maikel de Bruin), zal door Merlijn zelf worden opgevoed. Helaas blijkt koning Arthur toch niet helemaal zuiver, want Nimuë zet een val waar hij met open ogen in tuint. Arthur gaat vreemd met Morgan le Fay (Merel van Eldik) en verwekt een buitenechtelijk kind: Mordred (Jai Wowor).

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies