We Will REALLY Rock You!

In de enige echte poptempel van Nederland -Paradiso in Amsterdam- vond dinsdag 3 augustus een unieke showcase plaats. Deze showcase was de officiële kick-off van de Queen-musical We Will Rock You. En het rockte zeker!

Wat: Showcase: We Will Rock You
Wie: o.a. John Vooijs, Marjolein Teepen, Pia Douwes, e.a.
Wanneer: 3 augustus 2010
Waar: Paradiso, Amsterdam
Door: Monique Hoffmann

Hoe kun je beter een rockmusical presenteren dan met een spetterend optreden? Dat was dan ook precies wat de cast van We Will Rock You deed! Samen met een geweldige liveband  (die door de heren van Queen zelf zijn uitgezocht!) rockten ze de sterren van de hemel.

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies