Een blik op de planken

Met het nieuwe musicalseizoen (2010/2011) voor de deur en daarmee ook de eerste verjaardag van Musical Reports (13-09-2010), presenteert de redactie van Musical Reports een nieuwe rubriek: Een blik op de planken. In het afgelopen jaar zijn er verschillende nieuwe rubrieken gelanceerd. Een van deze rubrieken was de column uit het vak. Deze columns, geschreven door steeds wisselende mensen uit het musicalvak, bieden de lezers van Musical Reports een blik op hoe het er binnen het musicalvak aan toe gaat.

Een blik op de planken valt ook onder de columns maar gaat net een stapje verder. In deze nieuwe rubriek zullen jonge talenten de lezers van Musical Reports gedurende de speelperiode van een productie een blik op de werkvloer (de planken) gunnen. Met regelmaat (minimaal één keer per maand) zullen deze jonge talenten een column presenteren. De repetities, de première, ongelukjes en de laatste voorstelling: dit zijn enkele voorbeelden van onderwerpen de die revue kunnen passeren.

Martijn Mulders trapt in de tweede week van augustus af met een kennismakingscolumn. Martijn begint kort daarna met de repetities van de van Hoorne musical ‘De Gelaarsde Kat’ en zal later dit jaar ook te zien zijn in ‘1953 de musical’, tevens een van Hoorne productie. Vanaf september zijn de belevenissen van Martijn elke eerste maandag van de maand te lezen op Musical Reports.

De redactie van Musical Reports hoopt spoedig de andere jonge talenten bekend te kunnen maken.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies