Win 3 keer 2 kaarten voor Crazy Shopping de Musical!

Deze prijsvraag is reeds gesloten!

Op 1 augustus jl. ging in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam de nieuwe musical Crazy Shopping in première. Crazy Shopping is een pittige, sexy, spannende maar vooral geestige musical. In talrijke scènes beleeft men de komische, extravagante  en soms extreme kanten van het shoppen. Men leeft mee met de lust, het lijden en de persoonlijke obsessies van shopverslaafde vrouwen die proberen af te kicken in de “Stop The Shopping Church”,  die in New York ook echt bestaat en in deze show door Tony Neef als “Dominee Bob”  op hilarische wijze vertegenwoordigd wordt.

Naast Tony Neef worden de hoofdrollen in deze musical vertegenwoordigd door Carolina Mout, Antje Monteiro, Miranda van Kralingen, Casey Francisco en Renske Hoeksma.

Musical Reports mag in samenwerking met Stardust Theatre 3 keer 2 kaarten weggeven voor Crazy Shopping de Musical op 31 augustus 2010 in Koninklijk Theater Carré!

Wat moet je hiervoor doen? Heel simpel: stuur uiterlijk donderdag 26 augustus a.s. een e-mail naar redactie [@] musicalreports.nl met daarin je voor- en achternaam, telefoonnummer, je post- en e-mailadres. Doe dit onder vermelding van ‘Crazy Shopping’ in de onderwerpregel. Uit alle inzendingen worden drie willekeurige winnaars geloot. De gelukkige winnaars krijgen vrijdag 27 augustus persoonlijk bericht.

Let op: Incomplete e-mails worden niet in behandeling genomen. Alleen mensen met een Nederlands of Europees postadres kunnen meedoen. Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies