Dorien Haan in Het mooiste van Sesamstraat

Dorien Haan speelt de rol van DOEDOE in de Nederlandse familievoorstelling Het mooiste van Sesamstraat. Ook Sesamstraatbewoners Pino, Bert, Ernie, Tommie en Elmo zijn door de audities gekomen en in de cast opgenomen. Het is de eerste keer dat moedermaatschappij Sesame Workshop toestemming geeft om een voorstelling te maken die mede is gebaseerd op de karakters uit de Nederlandse televisieserie. Het mooiste van Sesamstraat beleeft op zondag 19 september de wereldpremière in De Meervaart Theater in Amsterdam.

Eerder maakte de producent het creatief team al bekend: Sjoerd Kuyper schrijft het script en de liedteksten voor deze eigentijdse Nederlandse theaterversie van het wereldberoemde kinderprogramma. Tjeerd Oosterhuis componeert de muziek en Albert Jan van Rees tekent voor de regie.

In deze vrolijke, muzikale familievoorstelling (geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar) gaan de bewoners van Sesamstraat op zoek naar Het mooiste van Sesamstraat.
Het kostuum van Tommie wordt momenteel speciaal voor deze productie ontworpen in Amerika door Vee Entertainment.

Het mooiste van Sesamstraat is tot en met eind januari 2011 te zien in de Nederlandse theaters.

Voor meer informatie: www.sesamstraattheater.nl

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies