Macbeth in het Werktheater

William Shakespeare’s MACBETH:

Van 21 tot en met 25 augustus vult Macbeths machtswellust Het Werkteater, te Amsterdam.

Onder leiding van Oscar de Boer en Hester Schrofer zal een groep van 25 spelers Shakespeare’s klassieker tot leven wekken. De groep bestaat uit musicaltheaterstudenten en professionals, als Ara Halici (Cabaret; Piaf; Ja Zuster, Nee Zuster), Hilke Bierman (Op hoop van Zegen; Les Miserables; Allo Allo), Mareille la Bohm (Prikkebeen; De Jodenverraadsters) en Juta Bolsius (Home; Cats).
De synthese tussen klassiek repertoire en fysieke prestaties maken deze versie van Shakespeare’s meest bloederige werk tot een waar spektakel.

Volgens Frank Sanders is Oscar de Boer een creatief en vernieuwend schrijver, regisseur en acteur en Hester Schrofer één van de meest getalenteerde jonge movement directors/choreografen binnen het Musicaltheater op dit moment. Deze talenten bundelen zij om Macbeth nieuw leven in te blazen. De samenwerking van studenten en professionals zorgen dat jeugdig enthousiasme  en overgave samensmelten met ervaring en expertise. De combinatie van Oscar & Hester, van tekst & fysiek, van klassiek repertoire & muziektheater en van enthousiasme & ervaring,  maakt  Macbeth zoals het nog niet eerder vertoond is.

Voorstellingen
za 21 augustus ’10 – 20.00 uur
zo 22 augustus ’10 – 14.00 uur & 20.00 uur
ma 23 augustus ’10 – 20.00 uur
wo 25 augustus ’10 – 20.00 uur

Locatie
Het Werkteater
Oostenburgergracht 75
1018 NC Amsterdam

Prijs
€12,50

Reserveren
Kaartjes kunnen worden gereserveerd via de kassalijn van het Werkteater: 020-3308832 of via info@werkteater.com

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies