WIN het castalbum van Mary Poppins

Deze prijsvraag is reeds gesloten!

Mary Poppins vliegt alweer enkele maanden door het Circustheater in Scheveningen. Sinds kort kun je nagenieten van de musical met het Nederlandse castalbum. Op het castalbum vind je alle liedjes uit de voorstelling, welke live zijn opgenomen en gezongen door de gehele Nederlandse cast, waaronder  het Musical Award winnende koppel Noortje Herlaar als Mary Poppins en William Spaaij als Bert.

Musical Reports mag in samenwerking met Stage Entertainment twee exemplaren van het castalbum weggeven!

Wat moet je hiervoor doen? Eén van de twee castalbums kun je winnen door mee te doen aan de onderstaande prijsvraag:

Hoofdrolspeelster Noortje Herlaar was al eerder in een Stage Entertainment productie te zien. Welke productie was dat?

Stuur het antwoord op deze prijsvraag vóór 29 augustus a.s. naar redactie [@] musicalreports.nl. Vermeld in je e-mail je voor- en achternaam samen met je post- en e-mail adres. De gelukkige winnaar krijgt in de week van 30 augustus persoonlijk bericht.

Via Twitter verloten wij het tweede exemplaar van het Nederlandse castalbum van Mary Poppins. Musical Reports twitterde: Ik retweet dit bericht en meld me aan als follower van Musical Reports. Zo kan ik het Mary Poppins castalbum winnen. Retweet dit bericht, meld je aan als follower (volger) van de Musical Reports Twitter en maak kans op het castalbum van Mary Poppins.

Op Twitter vind je Musical Reports hier: twitter.com/musicalreports. Om hier aan mee te kunnen doen heb je een Twitteraccount nodig (aanmelden op Twitter is gratis). De gelukkige winnaar krijgt in de week van 30 augustus persoonlijk bericht via Twitter.

Let op: Incomplete e-mails worden niet in behandeling genomen. Alleen mensen met een Nederlands of Europees postadres kunnen meedoen. Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies