RTL volgt Chantal backstage bij Petticoat

De kijker is getuige in ‘Backstage bij Petticoat’ van alle voorbereidingen van Chantal Janzen in de nieuwe Nederlandse musical ‘Petticoat’ en de bijbehorende spanningen die het kan opleveren voor de cast. Dag in dag uit werken zij samen aan de ontwikkeling van een geheel nieuwe productie (van de makers van ‘Ciske de Rat – de Musical’). Verder is in de reeks ‘Backstage bij Petticoat’ te zien hoe de bijzondere samenwerking is tussen Chantal en componist Henny Vrienten, regisseur Paul Eenens en de producenten Joop van den Ende en Erwin van Lambaart.

‘Petticoat’ is een musical van nu over het Nederland van toen die speciaal voor Chantal is geschreven. ‘Petticoat’ speelt zich af in de jaren ’50 en vertelt het verhaal van het Groningse plattelandsmeisje Pattie dat erover droomt om wereldberoemd te worden. Ze springt in het diepe en vertrekt naar de grote stad Amsterdam waar niets blijkt te zijn zoals ze het zich voorstelt. In de vijfdelige reeks ‘Backstage bij Petticoat’ bij RTL 4 neemt Chantal kijkers mee achter de coulissen, vanaf de 1e repetitie tot aan de première van ‘Petticoat’ op 3 oktober.

De musical ‘Petticoat’ is vanaf zondag 3 oktober te zien in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam, met Freek Bartels, Hajo Bruins, Marjolijn Touw, Kees Boot, Mike Weerts, Roon Staal en Chantal Janzen, en is daarna door heel Nederland te zien.

‘Backstage bij Petticoat’ vanaf  zondag 5 september om 16.55 uur bij RTL 4.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies