Fanwork klaar voor “De Klokkenluider van de Notre Dame”

Zaterdag 28 augustus om 16.00 uur gaat, onder toeziend oog van de pers en diverse bekende Nederlanders, de Klokkenluider van de Notre Dame in première. De musical is een vrolijke familievoorstelling die het verhaal vertelt van Quasimodo, Frollo en Gringoire die alledrie hopeloos verliefd worden op de zigeunerin La Esmeralda!
In de cast speelt jong musicaltalent uit heel Nederland. De 32 talenten (13 t/m 21 jaar) werden geselecteerd uit 450 jongeren en repeteerden driekwart jaar onder leiding van diverse bekenden uit het vak, zoals André van Hest (o.a. Ciske de Rat en Jesus Christ Superstar), Anne Deliën (o.a. Pinokkio, Sunset Boulevard en Petticoat) en Jaap van Egeraat (o.a. Grease, Fame en Footloose).  Na de première is de musical nog 21 maal te zien in IJsselstein, Houten, Nieuwegein, Baarn en Capelle a/d IJssel. Meer informatie over de musical is te verkrijgen via www.fanwork.nl/klokkenluider of via 030 – 686 69 11.
De Klokkenluider van de Notre Dame speelt zich af in de vieze, grauwe straten van het 16e eeuwse Parijs. In deze straten danst en zingt de beeldschone Esmeralda. Ze verandert definitief het leven van Quasimodo, Frollo en Gringoire. Alle drie worden ze hopeloos verliefd. Hoe ver gaan ze voor de liefde van hun leven? De Klokkenluider van de Notre Dame vertelt het klassieke verhaal van Victor Hugo (o.a. Les Misérables) op een vlotte, humoristische en ontroerende manier. De Klokkenluider van de Notre Dame de musical is een echte familiemusical (vanaf 3 jaar) en zal voor jong en oud een onvergetelijke ervaring zijn.
Bij FanWork volgen bijna 600 kinderen / jongeren musicalles, allen in hun eigen leeftijdscategorie en op hun eigen niveau (Musical Factory). Daarnaast verzorgt FanWork lessen op buiten schoolse opvang en heeft FanWork de Talent Group. In de Talent Group werken de meeste getalenteerde jongeren aan een musicalproductie, waarmee ze 25 maal optreden in de Randstad. Dit jaar is het de Klokkenluider van de Notre Dame. Diverse jongeren uit deze Talent Group  volgen nu opleidingen bij o.a. Lucia Marthas, Frank Sanders en Willem Nijholt. Meer informatie over FanWork is te vinden op www.fanwork.nl en www.fanwork.nl/klokkenluider via 030 – 686 69 11.
De Klokkenluider is te zien in IJsselstein, Houten, Nieuwegein, Baarn, en Capelle aan den IJssel. Kaarten zijn er vanaf € 15,-. Meer informatie over FanWork en De Klokkenluider is te vinden op www.fanwork.nl/klokkenluider.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies