Jasper Kerkhof in Into the Woods

Jasper Kerkhof bekend van zijn rollen in Chess, Sunset Boulevard en Love me Tender zal de rol van bakker gaan spelen in Into the Woods. Het M-lab gaat dit seizoen on-tour met deze Sondheim voorstelling. Samen met o.a. Wieneke Remmers, Lone van Roosendaal, Marit Slinger, Annick Boer en Remko Vrijdag is Into the Woods vanaf september in enkele theater te zien.

In de humoristische musical Into the Woods zijn verschillende sprookjes van Grimm door elkaar gehusseld. Bekende sprookjesfiguren gaan in het woud op zoek naar de vervulling van hun wensen en bemoeien zich met elkaars verhaal. Zo stuurt Roodkapje Sjaak naar de Bonenstaak en de Prins van Assepoester droomt van overspel met Doornroosje. Maar al snel komen ze erachter dat het uitkomen van hun wensen bij lange na geen garantie biedt voor het verwachte geluk. Waarom is het in buurmans bos altijd groener

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies