Alternate première Sophie Veldhuizen als Mary Poppins

Op 19 augustus 2010 speelde Sophie Veldhuizen haar première als Mary Poppins in de gelijknamige musical in het Circustheater in Scheveningen. Sophie Veldhuizen behaalde begin dit jaar de tweede plaats in het Avro programma Opzoek naar Mary Poppins. Ondanks dat ze tweede werd, is Veldhuizen nu alsnog meermaals per week te zien als Mary Poppins. Zij is namelijk de vaste vervangster (alternate) van Noortje Herlaar.

Wat: Mary Poppins
Wie: Sophie Veldhuizen, William Spaaij, Maike Boerdam, Hugo Haenen
Waar: Fortis Circustheater, Scheveningen
Datum: 19 augustus 2010 (alternate première)
Door: Monique Hoffmann

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies