Charly Luske vervangt Martin van der Starre tijdens try-outs

Zoals eerder vermeld is Marting van der Starre woensdag geblesseerd geraakte tijdens de repetities van We Will Rock You. Morgen is al de allereerste try-out van de rockmusical We Will Rock You. Martin van der Starre zal zoals verwacht vervangen worden door Charly Luske. Op dit moment wordt er volop gerepeteerd om Charly binnen 36 uur klaar te stomen om de rol van Brit over te nemen.

Erwin van Lambaart, producent van Joop van den Ende Theaterproducties: ‘ Ik ben ontzettend blij dat we Charly bereid hebben gevonden om voorlopig de try-outs te spelen in de rol van Brit. Dit is een enorme klus, maar met steun van ons allemaal zal hij morgen de eerste try-out gaan spelen. Samen met het creatieve team zoeken we de komende dagen naar een structurele oplossing, want Charly Luske is de vaste vervanger van hoofdrolspeler John Vooijs in de rol van Galileo.’

Woensdagavond raakte Martin van der Starre ernstig geblesseerd tijdens een van de laatste repetities van de rockmusical We Will Rock You.  Hierbij scheurde hij zijn achillespees volledig af. Martin is inmiddels geopereerd. De operatie lijkt geslaagd, maar de komende tijd moet uitwijzen hoe lang de herstelperiode zal zijn. De verwachting is dat dit enkele maanden zal zijn.

Charly speelde in o.a. Turks Fruit, The Wiz, Op Hoop Van Zegen en The Full Monty. Speelde eerder de rol van Galileo in We Will Rock You in Duitsland.

We Will Rock You vertelt het verhaal over jongeren die vechten voor hun eigen rechten, voor hun individualiteit en voor hun liefde voor muziek. De 25 legendarische nummers nummers van QUEEN staan samen met de spectaculaire decors, de liefde, de humor en de uitdagende kostuums voor een volledig nieuwe musicaldimensie. De eerste try-out is morgenavond 21 augustus 2010 . De musical is exclusief te zien in het Beatrix Theater in Utrecht. De première is op 3 september.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies