Martin van der Starre mist try-outs We Will Rock You

Martin van der Starre is woensdagavond tijdens een van de laatste repetities voor de Queen-musical We Will Rock You geblesseerd geraakt. Het ziet er naar uit dat hij geen deel kan uitmaken van de cast wanneer de productie zaterdag aan de try-outs begint. Dat liet een woordvoerster van productiemaatschappij Stage Entertainment donderdag weten. Zo meldde de Telegraaf vandaag.

Van der Starre verstapte zich. Hij is direct naar het ziekenhuis gebracht, waar hij donderdag uitgebreid wordt onderzocht. „De eerste berichten uit het ziekenhuis wijzen op een zeer ernstige blessure.” Producent Erwin van Lambaartvan Joop van den Ende Theaterproducties laat weten nu te onderzoeken wie Van der Starre in de rockmusical kan vervangen. We Will Rock You gaat op 3 september in première in het Beatrix Theater in Utrecht. Eventueel zal Charlie Luske de rol (tijdelijk) overnemen, hij is namelijk alternate voor deze rol.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies