Remko Harms en Roy van den Akker in boyband

Het houdt de gemoederen in medialand al geruime tijd bezig maar volgende week kan publiek en pers kennismaken met de nieuwste zangsensatie van Nederland; Los Angeles, the voices! De groep, bestaande uit voorman en bedenker/initiator Gordon, Richy Brown, Peter William Strykes, Roy van den Akker en Remko Harms, zal hun debuutoptreden maken tijdens de Amsterdamse Uitmarkt 2010. Op het hoofdpodium aan het Museumplein zullen zij, op zondag 29 augustus om 21.00 uur ,Nederland kennis laten maken met deze nieuwe formatie. Onder begeleiding van het Metropole orkest zal de kersverse zangsensatie laten horen waar zij, in het geheim, al maanden aan hebben gewerkt.

Gordon deed enkele maanden geleden een oproep aan zingend Nederland voor het formeren van een zanggroep welke geënt was op bestaande successen als ‘Il Divo’ en ‘Canadian Tenors’. Vanaf nu zal Nederland ook zijn eigen mannengroep bezitten met een repertoire waar klassiek en pop door elkaar heenlopen. “Het is een onwerkelijk goed project geworden waar zoveel bezieling in zit dat ik denk dat mensen hier echt door geraakt worden. Ook de ‘nieuwe’ gezichten in deze formatie geven het een frisse uitstraling en ze kunnen allen zo geweldig zingen dat het samenwerken met hen een droom is voor elke muzikant” aldus een razend enthousiaste Gordon.

Op 10 september aanstaande zal Los Angeles, the voices hun opwachting maken in de finale van Hollands Got Talent waar zij hun eerste debuutoptreden geven als groep op tv met hun eerste single getiteld ‘Ware Liefde’. “Los Angeles, the voices” zal buiten het voornamelijk Nederlandse repertoire ook zingen in het Engels, Frans en Spaans. Het debuutalbum verschijnt op 1 november.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies