Laura Burgmans toch niet in 1953 de musical

Nog voordat de repetities van 1953 De Musical zijn begonnen heeft er een castwissel plaatsgevonden. De rol van Anna zou worden gespeeld door actrice Laura Burgmans. Echter is Laura in blijde verwachting en uitgerekend op (hoe kan het anders) de dag van de première,   1 februari 2011, en daardoor niet in de mogelijkheid deze tour te spelen. De producent vindt het jammer dat Laura, die al eerder te zien was in de producties van Van Hoorne, afscheid neemt nog voor de musical is begonnen. Echter is er geweldige vervanging gevonden in de persoon van Anna Verschoor. Anna, die in de rol haar eigen naam behoud, studeerde aan de Frank Sanders Akademie en gaat hiermee haar eerste grote rol spelen. 1953 De Musical is vanaf januari te zien in de Nederlandse theaters.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies