Zondag 29 augustus ‘Cultuurmarkt Antwerpen’

In Amsterdam kunnen we op 28 en 29 augustus a.s. genieten van vele musical optredens. Kijk daar voor hier. Maar ook Antwerpen pakt uit. Zo is er op 29 augustus de Cultuurmarkt in Antwerpen. Het theaterplein (plein voor de stadsschouwburg) is het evenementenplein bij uitstek. Gelegen te midden van de Antwerpse theaters en overdekt ter bescherming tegen regen én zon, zal dit plein tijdens de Cultuurmarkt het toneel zijn van een groot cultureel en culinair Slotfeest!

Showcase Dans der Vampieren – musical van de vzw Musical van Vlaanderen
16.00, 17.00 en 18.00 – Stadsschouwburg Antwerpen (binnen, theaterzaal)

‘Dans der Vampieren’ is de grootste musicalproductie sinds  ‘The Phantom of the Opera’! Een 20 minuten durend voorproefje van deze spectaculaire en hilarische rockmusical van de hand van Roman Polanski.

Sotfeest om 17.30 uur op het Theaterplein

Het Theaterplein is de ultieme plek om deze culturele zondag in stijl en met veel smaak af te sluiten. Tijdens een uniek partyconcert met live band en guests uit de producties van Musical van Vlaanderen, gepresenteerd door Luc Milio, kan u genieten van de grootste BBQ van’t stad!

–          De kinderen van Oliver! geven er een goeie ondeugende lap op met ‘Hé kom er maar bij’!

–          Deborah De Ridder toont een staaltje zangkunst met fragmenten uit Tell Me on a Sunday, de one-womanmusical van Andrew Lloyd Webber.

–          De cast van Spamalot doet u ongetwijfeld allemaal meezingen met ‘Always Look on the Bright Side of Life’!

–          En om 19u nodigen Hans Peter Janssen en Anne Van Opstal u uit om samen met hen de nacht in te dansen op de tonen van hun duet ‘Totale Duisternis’ uit ‘Dans der Vampieren’.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies