Soldaat van Oranje bijna klaar voor “take-off”

Soldaat van Oranje – De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de grootste verzetshelden uit onze vaderlandse geschiedenis: Erik Hazelhoff Roelfzema. New Productions pakt dit groots aan. Op 24 augustus werd de cast voorgesteld aan de pers. Tevens werden werd er een eerste indruk van het decor geboden. Onder andere Matteo van der Grijn (Erik), Loes Haverkort (Charlotte) en Catharine van Bruggencate (Koningin Wilhelmina) zullen in deze voorstelling te zien zijn. Uniek aan deze voorstelling is dat de voorstelling wordt gespeeld rondom het publiek dat op een draaischijf plaats zal nemen.

Wat: Soldaat van Oranje
Wie: o.a. Catharine van Bruggencate, Matteo van der Grijn & Loes Haverkort
Wanneer: 24 augustus 2010 (perspresentatie)
Waar: Theaterhangaar, Katwijk
Door: Monique Hoffmann

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies