Soldaat van Oranje meldt zich op locatie

Soldaat van Oranje – De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de grootste verzetshelden uit onze vaderlandse geschiedenis: Erik Hazelhoff Roelfzema. New Productions pakt dit groots aan. Op 24 augustus werd de cast voorgesteld aan de pers. Tevens werd er een eerste indruk van het decor geboden. Musical Reports sprak op deze presentatie met Loes Haverkort, Matteo van der Grijn, Dennis ten Vergert & Rutger Bulsing.

Wat: Soldaat van Oranje
Wie: o.a. Matteo van der Grijn, Loes Haverkort, Dennis ten Vergert & Rutger Bulsing
Wanneer: 24 augustus 2010 (perspresentatie)
Waar: Theaterhangaar, Katwijk
Door: Sebas Verboom

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies