WIN 2 première kaarten voor Into the Woods

Deze prijsvraag is reeds gesloten!

Musical Reports bestaat 13 september één jaar. En dat  vieren we maar al te graag. Een paar dagen voor ons 1 jarig bestaan op 13 september zal de M-Lab on tour productie Into the Woods in première gaan (9 september). Om ons één jarig bestaan te vieren biedt Musical Reports (in samenwerking met het M-Lab) twee van haar lezers de mogelijkheid om bij deze feestelijke première aanwezig te zijn.

In deze humoristische musical  zijn verschillende sprookjes van Grimm door elkaar gehusseld. Bekende sprookjesfiguren gaan in het woud op zoek naar de vervulling van hun wensen en bemoeien zich met elkaars verhaal. Zo stuurt Roodkapje Sjaak naar de Bonenstaak en de Prins van Assepoester droomt van overspel met Doornroosje. Maar al snel komen ze erachter dat het uitkomen van hun wensen bij lange  na geen garantie biedt voor het verwachte geluk. Waarom is het in buurmans bos altijd groener?  Met een topcast waarin onder andere Lone van Roosendaal, Annick Boer, Wieneke Remmers, Remko Vrijdag  en Marit Slinger zullen stralen.

Musical Reports mag in samenwerking met het M-lab 2 première kaarten weggeven voor Into the Woods op 9 september a.s. in De Theater Fabriek te Amsterdam.

Wat moet je er voor doen? E-mail ons het antwoord op de volgende prijsvraag:

Wieneke Remmers zal voor de 3de maal te zien zijn in Into the Woods. In welke rol was Wieneke Remmers te zien toen zijn voor het eerst in Into the Woods speelde (Dit is dus niet de M-lab versie)?

Stuur voor 5 september 24.00 uur een e-mail naar redactie [@] musicalreports.nl met daarin je antwoord, voor- en achternaam, telefoonnummer en je post- en e-mailadres. Doe dit onder vermelding van ‘Into the Woods’ in de onderwerpregel. De gelukkige winnaar krijgt maandag 6 september persoonlijk bericht.

Let op: Incomplete e-mails worden niet in behandeling genomen. Alleen mensen met een Nederlands of Europees postadres kunnen meedoen. Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies