Brigitte Heitzer in Petticoat?

Volgens Frits Sissing kunnen we Brigitte Heitzer in Petticoat gaan zien,  dit melde hij aan Showbiznewz. Dit bevestigd de geruchte dat Brigitte Heitzer de alternate van Chantal Janzen zal worden. Ze speelt dan af en toe de rol van Pattie Jagersma. Echter is Brigitte Heitzer nog steeds niet officieel voorgesteld als alternate. Waarschijnlijk volgt het bericht hier over nog.

Nostalgisch, romantisch, humorvol en hartverwarmend. Petticoat speelt zich af in de jaren ’50 en vertelt het verhaal van het Groningse plattelandsmeisje Pattie dat erover droomt om wereldberoemd te worden. Ze springt in het diepe en vertrekt naar de grote stad Amsterdam waar niets blijkt te zijn zoals ze het zich voorstelt. Pattie moet met vallen en opstaan ontdekken hoe ze eindelijk de ‘tegenwind’ kan trotseren. Want het maakt niet uit hoe je je droom waarmaakt, als je maar blijft luisteren naar je eigen hart.

Petticoat is de nieuwe oorspronkelijk Nederlandse musical van de makers van Ciske de Rat en staat garant voor een heerlijke avond onbezorgd genieten met een lach en een traan. Deze musical van nu over het Nederland van toen, met onder anderen Chantal Janzen en Freek Bartels, zal vanaf najaar 2010 te zien zijn in de 15 grootste theaters in Nederland en beleeft zijn wereldpremière op 3 oktober in Koninklijk Theater Carré.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies