Kandidaten ‘Op Zoek naar Zorro’ bekend

Dit jaar zal de strijd weer losbarsten in een ‘Op zoek naar’ reeks. De 11 Zorro’s die om de hoofdrol zullen gaan strijden zijn:

Dennis ten Vergert, Kelvin Wormgoor, Mischa Kiek, Samuel Hubner Casado, Dennis de Groot, Jeroen Dekkers, Roman van der Werff, Sandor Strubl, Tommie Christiaan, Marijn Brouwers en Ruud van Overdijk.

De musical Zorro is na het succes in Engeland en Frankrijk vanaf volgend voorjaar eindelijk te zien in theaters door heel Nederland in een vernieuwde versie met additionele hits van de ‘Gipsy Kings’.

Het visuele spektakel, geïnspireerd op het boek Zorro van Isabel Allende, vertelt het verhaal van een gemaskerde strijder die vecht voor rechtvaardigheid en het avontuur liever opzoekt dan uit de weg gaat. Een levenslustige hartenbreker bij wie het ritme van de Spaanse klanken door het bloed stroomt. Zorro wordt verscheurd tussen zijn liefde voor Luisa en zijn gepassioneerde strijd tegen onderdrukking en uitbuiting van het volk.

Hoofdrollen worden gespeeld door Lone van Roosendaal, René van Kooten en Thom Hoffman. Lone van Roosendaal zal de rol van de humoristische Inez, de Spaanse schone, op zich nemen. René van Kooten zal te zien zijn in de rol van Ramon, de broer van Zorro en Thom Hoffman in de rol van de verteller en van Don Alejandro, de vader van Ramon en Zorro.

Zorro is een spectaculaire musicalervaring en romantisch liefdesverhaal vol passie, stunts, avontuur, humor en ontroering, omlijst met de authentieke Spaanse Flamenco en de aanstekelijke muziek van de Gipsy Kings, waaronder bekende nummers als ‘Bamboleo’, Djobi Djoba’ en ‘Baila Me’.

Klik op de foto om te vergroten.

no images were found

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies