Tony Neef in nieuwe schlagermusical

Producenten Hans Cornelissen en Ruud de Graaf (De Graaf & Cornelissen Producties) ontwikkelen een heuse schlagermusical getiteld ‘Ich Bin Wie Du’, naar de gelijknamige hit van Marianne Rosenberg. De musical zal in 2013 in Nederland in première gaan en wordt voor zowel de Nederlandstalige als Duitstalige markt ontwikkeld. Na de in eigen huis gemaakte musicalproducties ‘Wat Zien Ik?!’, ‘De Fabeltjeskrant’ en ‘Op Hoop van Zegen’ en de aankomende musicals ‘Volendam’, ‘De Zangeres’ en ‘Tante Es’ is deze Schlagermusical een voortzetting van de ingezette lijn van toegankelijke in eigen huis ontwikkelde reizende musicalproducties, gemaakt voor zowel de grote als middentheaters.

Het verhaal zal een zeer onthullende blik geven achter de schermen van het leven van een aantal beroemde schlagerartiesten. Allen archetypes. Zo zijn bijvoorbeeld facetten uit het opmerkelijke en dieptragische leven van schlagerzanger Rex Gildo een inspiratiebron. Er zal worden geput uit het rijke schlagerrepertoire, variërend van Du, Rote Rosen, Zwei Kleine Italiener, Rosamunde en natuurlijk Ich Bin Wie Du tot Udo Jürgens Merci Cheri, Heintje’s Mama en Katja Ebsteins Theater.

Paul van Ewijk is gevraagd voor de regie. Tony Neef, groot liefhebber van het Duitse lied, is gevraagd voor een van de hoofdrollen. Met een aantal andere optionele hoofdrolspelers wordt momenteel overleg gevoerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies