Dokter Dolittle op een olifant naar de supermarkt

Maandag 30 augustus werd in een supermarkt in utrecht een voorleesboek over Dokter Dolittle gepresenteerd. Emma Fairfax (Alexandra Alphenaar) en Dokter Dolittle (Edwin Rutten) kwamen op een olifant naar deze supermarkt toe om het eerste exemplaar te overhandigen. Tijdens deze presentatie spraken wij met Edwin Rutten, Alexandra Alphenaar & Albert Verlinde.

Wat: Dokter Dolittle
Wie: Alexandra Alphenaar, Edwin Rutten & Albert Verlinde
Waar: Utrecht
Datum: 30 augustus 2010 (presentatie)
Door: Jouke van Buuren & Sebas Verboom

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies