Lancering voorleesboek Dokter Dolittle

Maandag 30 augustus werd in een supermarkt in utrecht een voorleesboek over Dokter Dolittle gepresenteerd. Emma Fairfax (Alexandra Alphenaar) en Dokter Dolittle (Edwin Rutten) kwamen op een olifant naar deze supermarkt toe om het eerste exemplaar te overhandigen. Naast de overhandiging van het voorleesboek werd er voor de aanwezige kinderen een ballonnenwedstrijd georganiseerd en werden de eerste exemplaren van het voorleesboek gesigneerd en uitgedeeld.

Wat: Dokter Dolittle
Wie: Alexandra Alphenaar & Edwin Rutten
Waar: Utrecht
Datum: 30 augustus 2010 (presentatie)
Door: Sebas Verboom

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies