Maike Boerdam swingt in Zeeland

Op 29 augustus jl. vond in Middelburg het zogeheten ‘nazomerzingen’ plaats. Ondanks de flinke regenval zat het Abdijplein behoorlijk vol. Maike Boerdam zong, onder begeleiding van het orkest van Cor Bakker, de sterren van de hemel. Bezoekers kregen een tekstboekje zodat ze ook daadwerkelijk mee konden zingen. Het repertoire bestond uit allerlei bekende meezingers als ‘Why tell me why’ en ‘Kleine café aan de haven’, maar ook uit diverse musicalsongs. Bovendien werden we getrakteerd op een voorproefje van 1953 de musical.

Wat: Nazomerzingen op het nazomerfestival
Wie: Maike Boerdam, Cor Bakker e.a.
Waar: Abdijplein, Middelburg
Wanneer: 29 augustus 2010
Door: Bianca Berentsen

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies