Musicals Unplugged: Pakistan

Op maandag 13 september zal in DUTCH studio’s & catering (voorheen Focus studio’s) te Amsterdam de eerste editie plaatsvinden van MUSICALS UNPLUGGED. MUSICALS UNPLUGGED is een initiatief van Stichting Musical Helpt!, die begin 2010 werd opgericht door William Spaaij en Rudy Hellewegen.

In samenwerking met DUTCH studio’s & catering, SEE Tickets, Focus showequipment B.V. en Kelight Company zullen musicalvedettes als Pia Douwes, Lone van Roosendaal, Richard Groenendijk, Noortje Herlaar, Joey Schalker, Antje Monteiro, Celine Purcell, Freek Bartels, Maike Boerdam en Cindy Bell in een intieme sfeer prachtige solo’s ten gehore brengen, ‘unplugged’ aan de vleugel o.l.v. Bernd van den Bos. Met nummers uit het musical- en kleinkunstrepertoire hopen de musicalsterren zoveel mogelijk geld op te halen voor de slachtoffers van de overstromingen in Pakistan. Wegens een beperkt aantal kaartjes voor dit unieke concert zal de kaartverkoop op donderdag 2 september stipt om 19:00 uur van start gaan.

Nadat Stichting Musical Helpt! bijna een ton binnenhaalde voor de slachtoffers in Haïti vond zij het niet meer dan normaal de hoofden bij elkaar te steken voor een nieuw project. William Spaaij: ‘’Na de vreselijke berichten dat er meer dan 14 miljoen mensen getroffen waren door de overstromingen in Pakistan kon de stichting niet stil blijven zitten, via MUSICALS UNPLUGGED hopen we ook deze keer weer een mooi bedrag op te halen”. Rudy Hellewegen: ‘’Zoals het motto van de stichting zegt: We doen waar we goed in zijn en proberen zo een steentje bij te dragen.’’

MUSICALS UNPLUGGED: PAKISTAN vindt plaats op maandag 13 september, aanvang 20:00 uur en 21:30 uur in DUTCH studio’s & catering, Isolatorweg 36 te Amsterdam. Kaarten á 25,00 euro zijn telefonisch te reserveren via SEE Tickets, tel: 0900 1353 (45cpm) of online via http://www.seetickets.nl. Alle informatie over de benefietavond is te vinden op www.musicalhelpt.nl. De opbrengst van de concerten komt geheel ten goede aan Giro 555.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies