The Producers naar Nederland

De musical ‘The producers’ komt naar Nederland. De show is gebaseerd op de gelijknamige film van Mel Brooks uit 1968 en was na de wereldpremière in 2001 op Broadway meteen een sensatie.

Er volgden daar alleen al, ruim 2.500 voorstellingen. ‘The producers’ is bekroond met het recordaantal van twaalf Tony Awards, de Oscars van het theater. De show was ook al te zien in het Joodse Tel Aviv en in Berlijn, ooit de hoofdstad van Hitlers ’Duizendjarig rijk. Producent Vijn is begonnen met de audities. Regisseur is Frank van Laecke. De première is op 21 oktober volgend jaar in Breda. De show gaat alleen naar de grote theaters in onder meer Amsterdam, Nijmegen en Rotterdam.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies