Queen aanwezig bij première We Will Rock You

QUEEN legendes Brian May en Roger Taylor zijn vanavond aanwezig tijdens de première van de rockmusical We Will Rock You in het Beatrix Theater in Utrecht. Brian May zal tijdens de première van We Will Rock You zelf meespelen. Welk nummer hij zal spelen is op dit moment nog niet bekend.

De cast en band van We Will Rock You is na een intensieve periode van repeteren klaar voor de première. De aanwezigheid van de QUEEN heren maakt de première op vrijdag 3 september extra speciaal. De mogelijkheid om met rocklegende Brian May op hetzelfde toneel te staan spelen is een grote eer voor de cast met in de hoofdrol o.a. John Vooijs, Marjolein Teepen, Pia Douwes,Floortje Smit, Charly Luske, Paul Donkers en Rutger Le Poole.

De première is vanavond in het Beatrix Theater in Utrecht en is daarna exclusief te zien in Utrecht.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies