M-lab: bijna klaar voor haar tour in het woud!

Aanstaande donderdag wordt de aftrap gegeven voor de eerste M-lab tour. Extra bijzonder is dat de productie die gaat touren tevens de allereerste M-lab-productie ooit was: Into The Woods. Drie jaar geleden opende het M-lab met deze spraakmakende Sondheimproductie en ontving hiervoor vele lovende kritieken. Inmiddels is het M-lab uitgegroeid tot een zeer succesvol theater met een grote schare trouwe bezoekers. Nu is het tijd om ook de rest van Nederland kennis te laten maken met een vernieuwde versie van Into The Woods.

Wat: Into The Woods
Wie:
O.a. Lone van Roosendaal, Wieneke Remmers, Jasper Kerkhof, Rick Sessink, Marit Slinger, Filip Bolluyt, Annick Boer & Sander Volders
Waar:
M-lab, Amsterdam
Wanneer:
4 september 2010 (laatste doorloop in M-lab)
Door:
Saskia Ebbing

Vanmorgen vond in het M-lab de laatste doorloop van Into The Woods plaats. Daarna werden alle decorstukken, instrumenten, rekwisieten en andere benodigdheden ingepakt en overgebracht naar de Theaterfabriek in Amsterdam, waar op 9 september a.s. de première van de tour plaats zal vinden. Een impressie van de grote verhuizing!

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies