Into the Woods met de bakker en zijn vrouw

Met Into the Woods werd in 2007 het M-Lab geopend. Nu, drie jaar later, wordt deze voorstelling opnieuw gespeeld, maar dan on tour. Into the Woods is de eerste voorstelling van het M-Lab die het land intrekt. Op 4 september 2010 deed de cast een laatste doorloop in het M-Lab, om vervolgens de spullen in te pakken voor de Theaterfabriek. Na afloop van deze doorloop spraken wij met Wieneke Remmers en Jasper Kerkhof (de bakker en zijn vrouw).

Wat: Into The Woods
Wie:
O.a. Lone van Roosendaal, Wieneke Remmers, Jasper Kerkhof, Rick Sessink, Marit Slinger, Filip Bolluyt, Annick Boer & Sander Volders
Waar:
M-lab, Amsterdam
Wanneer:
4 september 2010 (laatste doorloop in M-lab)
Door:
Saskia Ebbing, Jouke van Buuren & Sebas Verboom

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies