Het is een feest om een voorstelling te mogen maken

Eindelijk was dan zo ver: 16 augustus 2010!
Een magische datum, want er wordt een start gemaakt met de repetities van De Gelaarsde Kat de Musical!

En wat is het toch een feestje om een voorstelling te mogen maken; dat moet natuurlijk gevierd worden! Heerlijke appeltaart, een glas champagne en een prachtig woordje van Michael als een sprankelende start van een drukke periode waarin we een hoop werk zullen verzetten om een juweeltje van een sprookje om te toveren in een magische voorstelling.

En dat beloofd het ook zeker te worden!

Nu, precies drie weken na aanvang, hebben we vrijwel alle ingrediënten al in huis gehaald en zijn we bijna in staat het recept volledig om te zetten in een klaar product. We hebben al vele uren gerepeteerd onder het kritische oog van Marcel en ook na een zomer van rustiger aan doen is de spierpijn weer enigszins toegeslagen van de dansrepetities, maar gelukkig leidt het ons allemaal in de goede richting.

De voorstelling begint steeds meer vorm te krijgen, en daar waar je in de eerste repetities decors en rekwisieten staat te mimen als ware je een professionele pierrot, zijn we afgelopen donderdag met trots en verwondering voor het eerst het decor ingestapt en komt het sprookje akelig dichtbij de uiteindelijke vorm.

Dit in combinatie met de opnames voor de CD, die we op een donderdag tot in de late uurtjes hebben opgenomen bij Bas van den Heuvel, maakt dat er ons niets meer in de weg staat om een succesvolle tour te gaan spelen! We zijn klaar om de puntjes op de ‘i’ te gaan zetten en dan zeggen wij:

Laat dat licht en geluid maar komen… kostuums aan en wij zijn klaar voor de montage!

no images were found

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies