Kerstvoorstelling M-lab bekend

Het is een traditie aan het worden. Elke jaar brengt het M-lab in december een nieuwe familivoorstelling.  Dit jaar met een voorstelling gebaseerd op het spannende jeugdboek Meester van de zwarte molen. Krabat wordt in zijn dromen naar de zwarte molen in het moeras geroepen waar de Meester met twaalf leerjongens de wieken laat draaien en draaien. Elk jaar één leerling erbij, elk jaar één leerling eraf… Hoe langer hij daar is, des te geheimzinniger het wordt. Dan hoort hij op zekere nacht een meisje zingen.

Krabat en het meisje dat kon zingen is een verhaal over de zoektocht van een kind naar eigen kracht en identiteit. En over hoe dromen en vriendschap je daarbij kunnen helpen. Maar boven alles een verhaal over de schoonheid van zingen. Een spannende voorstelling voor iedereen vanaf 8 jaar.

Met o.a. Jeroen Voorhorst uit de M-Lab productie De geheime tuin als Krabat. De voorstelling is te zien vanaf zaterdag 11 dec 2010 t/m zondag 2 jan 2011. Tickets via www.m-lab.nl.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies