WIN Dans der Vampieren single

Deze prijsvraag is reeds gesloten!

Vanaf donderdag 9 september is de musical klassieker Dans der Vampieren in de Antwerpse Stadsschouwburg te zien. Dans der Vampieren gaat over de bloedmooie Sarah wil van haar saaie leven af en vlucht naar het kasteel van de charismatische Graaf von Krolock, waar de vampieren een groot bal voorbereiden. De knotsgekke professor Abronsius en zijn lieve en beetje naïeve assistent Alfred doen er alles aan om Sarah van de ondergang redden. Zo komen ze van het ene hilarische avontuur in het andere terecht. Laat ze zich, in ruil voor een kleine vampierenbeet, verleiden tot het eeuwige leven? Of zal ze de verleiding kunnen weerstaan? Om al vast in de stemming te komen is er een single uitgebracht. Op deze single zijn 2 nummers in het Nederlands te horen met de Vlaamse topcast

Musical Reports mag in samenwerking met Musical van Vlaanderen 5 exemplaren van de single weggeven.

Wat moet je hier voor doen? Stuur voor 20 september a.s. een e-mail naar redactie [@] musicalreports.nl met daarin je postadres. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Let op: Incomplete e-mails worden niet in behandeling genomen. Alleen mensen met een Nederlands of Europees postadres kunnen meedoen. Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies